Even Voorstellen

Waarom trailers bij Brouwer?

Wij van Brouwer trailers zijn al van jongs af aan besmet met het paarden virus. Inmiddels hebben wij een stal met gemiddeld tussen de 10 en 15 paarden, bestaand uit fokmerries, dekhengsten, rijpaarden en jonge aanwas.

Wij fokken met Spaanse PRE  en met Kladrubers een Tsjechisch barok paard. Sinds 2017 maakt ook de Nederlandse politie gebruik van deze Kladrubers welke wij voor hen bemiddeld hebben.

Aangezien wij dagelijks met de paarden bezig zijn weten wij hoe het voelt om een dierbaar bezit te moeten vervoeren.

Wij zijn in 2006 gestart met de verkoop en reparatie van paardentrailers. Na 2 jaar kregen wij de kans om onze collega Hibra trailerhandel over te nemen.

Inmiddels verkopen wij 300 trailers per jaar over de hele wereld. Wekelijks vertrekken ze naar Rusland, Malta, Tjechie, Polen, Slovenie, Hongarije, Roemenie, Finland, Qatar, Kenia, Belgie, Frankrijk en Duitsland en natuurlijk Nederland.

Door onze hoge omloopsnelheid hebben wij een gevarieerd aanbod in gebruikte en nieuwe trailers.

Huren & Financiering

Heeft u een trailer nodig, maar is uw budget op dit moment niet toereikend.

Dan bieden wij uitkomst. Bij ons kunt u diverse trailers huren. Ook financiering van een aankoop behoort tot de mogelijkheden..

Trailer Service

Heeft u een trailer nodig, maar is uw budget op dit moment niet toereikend.

Dan bieden wij uitkomst. Bij ons kunt u diverse trailers huren. Ook financiering van een aankoop behoort tot de mogelijkheden..

Export

Heeft u vragen over de export mogelijkheden. Dan staan wij u graag te woord. Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Do you have questions about the export possibilities. Then we are happy to help you. Contact us. We will gladly give you answers to all your questions.

Haben Sie Fragen zu den Exportmöglichkeiten? Dann helfen wir Ihnen gerne weiter. Dann kontaktieren Sie uns. Wir geben Ihnen gerne Antworten auf alle Ihre Fragen.

Wij regelen alle exportpapieren

Export Worldwide, we speak English, German , Spanish.

Onderhoud & Reparatie

Wij bieden u, tegen een scherpe prijs, reparatie en onderhoud. U kunt daarbij denken aan het plaatsen van een nieuwe bodem in de trailer of de vervanging van bijvoorbeeld versleten remblokken.

Ook kunt u tijdens een reparatie gebruik maken van een vervangende trailer. Op al onze reparaties krijgt u garantie. Belt u voor een offerte.

Paardentrailers Brouwer
Koematen 37
8331 TK Steenwijk
0521-785567
info@brouwertrailers.nl