Grootste voorraad occasions van Nederland

Paardenvrachtwagens

Bij Brouwer trailers begrijpen we de liefde en zorg die u voor uw paarden heeft. Daarom bieden wij de meest betrouwbare en comfortabele paardenvrachtwagens en trailers om paarden veilig en in stijl te vervoeren. Of u nu naar een nationaal concours, een internationale wedstrijd of gewoon naar de manege gaat, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Paardenvrachtwagens huren

Wij hebben een divers aanbod paardenvrachtwagens in de verhuur, inclusief 1½-paards, 2-paards en 3-paards trailers, met prijzen vanaf slechts €35,- per dag. Onze trailers zijn ontworpen met het oog op de veiligheid en het comfort van uw paarden, zodat ze profiteren van een soepele rit, ongeacht de afstand.

Renault paardenvrachtwagen

Onze bijna nieuwe Renault paardenvrachtwagen, beschikbaar voor verhuur, is uw ideale partner voor grotere transportbehoeften. Met een B-rijbewijs kunt u deze truck huren voor €150,- ex btw per dag, inclusief 100 km vrij. Deze Renault truck uit 2017 heeft een leeggewicht van 2400 kg en kan beladen worden tot 3500 kg. Met handgeschakelde transmissie, binnen- en buitencamera’s en een trekhaak met 2000 kg trekkracht, garandeert deze truck een veilige en efficiënte rit voor uw paarden.

Technische specificaties van onze trailers

1½-paards trailer: lediggewicht 500 à 600 kg, maximaal gewicht 1200 à 1600 kg.

2-paards trailer: lediggewicht 700 à 800 kg, maximaal gewicht 2000 à 2500 kg.

3-paards trailer: lediggewicht 920 kg, maximaal gewicht 3000 kg.

Waarom kiezen voor Brouwer trailers?

Bij Brouwer trailers zijn we al vanaf jongs af aan gek op paarden. Inmiddels hebben we een stal met gemiddeld 5 tot 10 paarden, zoals fokmerries, rijpaarden en jonge aanwas. Door onze ervaring met en liefde voor paarden, weten we precies hoe het is om een dierbaar dier te vervoeren. Dat is dan ook de reden dat we in 2006 gestart zijn met de verkoop en reparatie van paardentrailers. Inmiddels verkopen we wereldwijd met veel trots en passie zo’n 500-700 paardentrailers per jaar. Door onze hoge omloopsnelheid hebben we een zeer gevarieerd aanbod aan gebruikte en nieuwe trailers.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om de perfecte transportoplossing voor uw paarden te vinden? Neem vandaag nog contact met ons op via +31 ( 0 ) 521 785567 of via onderstaand contactformulier. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te helpen.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks